Faciliteiten op de camping

Rustcamping

Op onze camping staat de rust centraal. 

Het toiletgebouw

Het eenvoudige toiletgebouw heeft 2 toiletten en 2 douches die werken op 1 euro-munten. De douches en toiletten hebben allemaal een eigen opgang en zijn vanaf buiten bereikbaar. U komt elkaar dus niet tegen in een 'gemeenschappelijke ruimte'. Bij aankomst kunt u ons vragen naar de sleutel van het toiletgebouw.

 

Stortpunt chemisch toilet / grijs water

Indien u uw eigen sanitair gebruikt, dan kunt u uw chemisch toilet en uw vuilwatertank bij de daarvoor bestemde stortpunten legen. Let op: onze camping is niet aangesloten op het riool. Wilt u er rekening mee houden dat u alleen de natuurlijke zaken in het toilet / vuilwatertank deponeert? Van vochtig toiletpapier en dergelijke raakt onze tank onherroepelijk verstopt

 

Er is geen WIFI! 

Regelmatig krijgen wij de vraag of er WIFI is op onze camping. Dit is helaas niet het geval. Onze camping ligt in een natuurgebied waar geen NUTS voorzieningen aanwezig zijn. Ons huis aan de overkant van het water is het laatste punt dat is aangesloten op het internet via een oude koperen leiding. Ons internet is dusdanig slecht dat wij thuis bij voorkeur onze mobiele data gebruiken. Ons signaal versterken en verdelen onder onze campinggassten heeft dan ook geen zin. We zijn nog in gesprek met de maatschappijen om een internetkabel te plaatsen maar tot nu toe is dit niet haalbaar gebleken. Doordat onze camping in een bosje ligt, is ook de satelietontvangst niet overal even sterk. 

Fietsenhok.

Op de camping staat een fietsenhok waarin u uw fiets droog kunt stallen.  In het fietsenhok is een stroompunt voor het opladen voor uw electrische fiets. Ook staat hier een vouwfiets die wij voor onze gasten ter beschikking stellen. 

 

Tafels, stoelen en pallets

Over het terrein verspreid staan tafels en stoelen. Deze kunt u gebruiken. Handig als u zelf geen stoelen mee kunt nemen of als u bezoek krijgt. Mocht het erg nat zijn, dan kunt u met houten pallets een vlonder maken om droog te zitten.

 

Overkapping

Op sommige foto's ziet u een zwarte party-tent staan. Deze tent staat op de camping zodat gasten met slecht weer ook overdekt kunnen zitten. In januari 2022 is deze tent vervangen voor een overkapping voor de fietsers en wandelaars.

 

Vuurtje stoken

Wij hebben er geen bezwaar tegen als u 's avonds een vuurtje in een vuurkorf wilt aansteken. Voorwaarde is wel dat de andere gasten geen hinder ondervinden van bijvoorbeeld de rookontwikkeling. Alleen hoge vuurkorven met een grondplaat die het gras beschermd zijn toegestaan. Wij hebben voor onze gasten een aantal vuurkorven die u kunt gebruiken. Achter het fietsenhok is een houtstapel aanwezig waar u - op eigen risico - zelf hout kunt zagen.