Op deze pagina vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten (vanaf 2022).

Plattegrond

Voor iedereen die denkt dat we alleen buiten aan het spelen zijn..... naast het buitenwerk zitten we soms ook heel gezellig samen te kleuren: we zijn bezig gegaan met het ontwikkelen van een plattegrond van onze camping. Het resultaat is inmiddels klaar en staat online.

Lees meer »

Overkapping

Afgelopen seizoen hadden we een zwarte party-tent op het tentveld neergezet. Fietsers en wandelaars konden hier hun spullen droog neerzetten en eventueel overdekt zitten als het erg slecht weer was. Hier is enorm veel gebruik van gemaakt tijdens de regenachtige dagen. 

Lees meer »

Verhard parkeren

Achter het tentveld is nog een 'tipje' aan de camping waar wij onze materialen stallen en de container staat. Dit stukje wilden we erg graag netjes maken. De container hebben we verplaatst en een kwartslag gedraaid. Nu staat hij evenwijdig aan de weg. Bij het verplaatsen kwamen we verharding tegen. Welliswaar helemaal onder de hummus en klei waardoor het geen functie meer kon hebben maar het heeft ons wel op ideeën gebracht. 

Lees meer »

Aanpassingen verharde veld

Ook deze winter zitten we niet stil. Vanwege de Groningse Klei zijn de velden bij nat weer soms niet toegankelijk. Erg jammer maar gelukkig hebben we een verhard veld. Ondanks dat dit veld ideaal is, vond niet iedereen dit veld altijd even gezellig. Dit begrijpen we. Om deze reden hebben we het verharde veld 'vergroend'. Een deel van de verharding hebben we vervangen door gras en een paar boompjes.

Lees meer »

Onze nieuwe website

Onze website is vernieuwd! Op veler verzoek hebben we nu meer foto's van onze camping toegevoegd. Ook is het mogelijk om vanaf nu online een reserveringsaanvraag te verzenden. Maar natuurlijk blijven wij ook gewoon bereikbaar via de mail, whatsapp en telefonisch.

Lees meer »