Uw Verblijf

 

De plekken

Het terrein heeft ongeveer 20 kampeerplekken. Hiervan zijn 8 plekken verhard, zodat u met slecht weer ook kunt kamperen. Overal is stroom aanwezig. Onze velden zijn ingedeeld naar grootte van de kampeermiddelen. Op deze manier willen we voorkomen dat kleine tentjes tussen grotere campers staan. Voor grotere campers (tot maximaal 7 meter) is beperkt plek.  

Onze camping ligt in een oud zeekleigebied in Noordwest-Groningen. Dit gebied kenmerkt zich door prachtige akkerbouw- boerderijen op vruchtbare kleigrond.  Een groot nadeel van deze zeeklei is dat deze grond bij nat weer erg zacht wordt. Het is in de winter en tijdens natte zomers dan ook belangrijk om niet in de berm te komen: je komt heel makkelijk vast te zitten, en nee, dat valt niet mee! 

Sommige delen van onze camping worden in deze situaties ook ontoegankelijk. Om deze reden hebben wij verharde plekken op de camping aangelegd. Hier kunt u altijd hard staan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of u weer weg komt. Wij adviseren u dan ook om de rij-richting aan te houden en - zeker met grotere kampeermiddelen - niet van de weg af te gaan.

 

De ligging

In onze omgeving zijn prachtige weidse uitzichten en slingerende waterlopen (maren). De camping zelf is echter omgeven door bomen. Hierdoor hebben wij ook tijdens warme zomerdagen schaduwplekken. De bomen zijn goede windbrekers: op onze camping hebben we zeer beperkt last van de wind. 

Naast de camping - gescheiden door een weg - is een heerlijk bosje waar je erg fijn een rondje (met de hond) kunt lopen.  De camping ligt vlak naast het Hunsingokanaal. De Leenstertillen is een favoriete plek voor veel vissers en kano-vaarders. 

 

Rust staat centraal

Op onze camping staan de rust en natuur centraal. Om deze reden zijn er geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig, en is versterkte muziek niet toegestaan.