Veld 3: Buscamper en tentveld plekken 11 tm 21

Het veld speciaal voor de kleine lichte kampeermiddelen 

Onze camping heeft 20 kampeerplekken, verdeeld over verschillende veldjes. Onze camping is een rustcamping. Om de rust op de velden te bewaken is onze camping een autovrije camping. U kunt uw auto parkeren op 1 van de parkeerplaatsen. 

 

Plekken 11 tot en met 16

Het veld links gelegen op de camping is speciaal ingericht voor de kleine lichtere kampeermiddelen: de kleine lichte buscampertjes (maximaal 5 meter, formaat volkswagen T4), de microcampers, Kip Compact caravan, Eriba Pan.  Grote of zware kampeermiddelen zijn op dit veld niet toegestaan. Twijfelt u of uw kampeermiddel geschikt is voor dit veld? U kunt ons dan een foto sturen van uw kampeermiddel, dan kunnen wij hiernaar kijken.

Er zijn op dit veld twee stroompunten aanwezig met voldoende aansluitingen voor alle kampeermiddelen. Op plekken 13 en 14 is de afstand tussen het stroompunt en de plek wel royaal te noemen. Als u te weinig snoer heeft, dan kunnen wij u een extra verlengkabel lenen.

Dit veld is niet verard. Dit geeft een knus, natuurlijk effect.  Het nadeel is dat dit veld bij regenval soms gesloten moet worden, omdat het te drassig wordt. Wij houden dit uiteraard voor u goed in de gaten. Mocht u onverhoopt toch vast komen te zitten, dan kunnen wij u met onze kleine Fordson tractor weer los trekken. 

 

Plekken 17 tm 20

Het achterste gedeelte van de camping is ingericht voor kleine tenten en trekkerstenten. Voertuigen zijn hier niet toegestaan.